EA, Crysis 3, 4 ve 5'i de Yayınlamaya Hevesli

25.05.2010 01:49 Levent Polater


 
    EA, bu sene sonunda çıkışını yapacağına inanılan Crysis 2 ve seri hakkında heyecan verici açıklamalar yaptı. EA, ikinci oyundan sonra olası bir Crysis 3, 4 veya 5'in de yayıncılığını yapmayı gönülden istediklerini belirtti. 

    "Konsollarda en iyi görselliğe sahip oyun" sloganıyla yapılan Crysis 2 hakkında konuşan EA'den David DeMartini, "Yılın oyunu"nun geldiğini söylerken, verdiği röportajda karşılaştığı soruları da cevapsız bırakmadı.
 
    DeMartini'ye EA'in Crysis 3 ve devamı için yayıncılık konusunda hevesli olup olmadığı sorulduğunda şöyle bir yanıt alındı: 

    "Kesinlikle bu seriye ve bu ilişkiye devam edeceğimize inanıyorum. Crytek'e verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz ve dediğim gibi birbirine sadık 2 fantastik partner olmaya devam edeceğiz." 

    "Crysis ile ilgili insanlar ne kadar harika göründüğü konusunda çok büyük hayranlık besliyorlardı. Hatta çoğu zaman "En iyi görünen oyun" lakabıyla anıldığını görüyoruz. aslında lakabı "en iyi oyun" olmalı. Kişisel görüşüm, Crysis 2'nin Bungie oyunu ve yakında çıkacak olan Call of Duty ile birlikte "En iyi oyun" klansmanında başı çekeceğidir."


Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball™ Super 11, Türkiye Futbol Federasyonu ve KONAMI İş Birliğiyle Başlıyor 09 Ekim Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 10 Ekim’de Sahiplerini Buluyor! 08 Ekim 1 Milyon TL Ödül Havuzlu PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası 'Brawl Kickoff 3' Başlıyor! 03 Ekim Dinkum, Steam Sonbahar İndirimlerinde 30 Eylül ReLU Games, MIMESIS’I 27 Ekim’de Erken Erişime Açıyor 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler