ESL One: Road to Rio Avrupa'da Final Karşılaşması Belirlendi

17.05.2020 18:53 Hamit Can Sayılgan

 
     ESL & RMR Event ortaklığında 6 bölgede gerçekleşen ESL One: Road to Rio CS:GO turnuvasının Avrupa elemelerinde final karşılaşması belirlendi. Büyük final bugün saat 21:00'da Astralis ve G2 Esports arasında 5 maçlık seri formatında gerçekleşecek.
 
     Kasım ayında ESL ve Valve ortaklığında gerçekleşmesi planlanan ESL One Rio 2020 Major turnuvasından önce düzenlenen ilk eleme turnuvası olan ESL One: Road to Rio'da Avrupa etabı bugün sonlanacak. Final karşılaşmasında galip olan takım ödül havuzundan 33.000 dolar pay ve 1600 RMR puanı kazanacak.
 
     22 Nisan'da başlayan turnuva, 16 takımın katılımıyla yaklaşık 1 ay boyunca çevirimiçi olarak mücadeleye tanıklık etti. 115.000 dolar ödül havuzu ve RMR puanı oluşturulan turnuvada finale yükselen takımlar; Astralis ve G2 Esports oldu. A grubunda yer alan Astralis oynadığı 7 maçta yalnızca 1 kez mağlup oldu ve grup etabında 1. olarak Playoff etabına yükseldi. Astralis, Playoff etabında önce G2 Esports'u ardından FaZe takımını 2-0 yenerek büyük finale yükseldi. G2 Esports ise B grubunu 2. olarak tamamladı ve Playoff'lara yükseldi. G2, Playoff'larda ilk rakibi Astralis'e 2-0 yenilgisinin ardından alt gruba düştü ve burada önce Vitality'i ardından FaZe takımını 2-1 yenerek büyük finalde tekrardan Astralis'in rakibi oldu.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake, Concod'un Bile Gerisinde Kaldı 11 Ekim Xbox Oyunları Artık Android Cihazlardan Satın Alınıp Oynanabilecek 11 Ekim MechWarrior 5: Clans İlk Günden Xbox Game Pass'te Olacak 11 Ekim Tetris Forever İçerisinde Hangi Oyunlar Yer Alacak? 11 Ekim Splinter Cell Remake'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler