SWTOR'un Baş Yapımcılarından Yeni Oyun

20.02.2012 10:00 Samet Konuksal


     Bir senenin en hit oyunlarından birisinin yapımında bulunduktan sonra ne yapardınız? Sanırım çoğu kişinin tercihi bir kenara çekilip yeni bir oyuna başlamak olmazdı. Ancak Star Wars: The Old Republic'in üç baş yapımcısı BioWare'dan ayrıldı ve bu yola koyuldu.
 
     Beş yıllık BioWare tecrübesinin ardından firmadan ayrılan Arnie Jorgensen, Alex Thomas ve John Watson, Stoic Games isminde yeni bir stüdyo kurdu. Stoic Games'in ilk oyununun platformları henüz belli olmasa da ismi ve türü belli.
 
     The Banner Saga ismindeki yeni oyunu ekip, "Rol yapma oyunlarıyla birlikte sıra tabanlı stratejinin ve Vikingleri konu alan bir macera oyununun birleşmesi." olarak adlandırıyor. Dramatik açıdan etkileyici bir hikayeye sahip olacağı söylenen The Banner Saga'da seçimleriniz oyunun sonuna da etki edecek.
 
      İki parçada yayınlanması beklenen The Banner Saga'nın ilk parçası multiplayer savaşlarına kurulu olup ücretsiz sunulacak, ikinci parçasında da ana hikaye ücretli olarak sergilenecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
hamitkursun 20.2.2012 17:24:10

Patapona benzer bir şey çıkar eğer resim temsili değilse

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 1 Nisan’da “Menüde Aşk Var” Diyecek 01 Nisan KRAFTON’un Yaşam Simulasyon Oyunu inZOI, Erken Erişim'e Açıldı 28 Mart F1 25 Duyuruldu: Tam Tanıtım 26 Mart'ta Yapılacak 25 Mart Assassin's Creed Odyssey 40 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı 25 Mart Dune Awakening İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 25 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler