God of War: Ascension'ın Oyun Ömrü Sizi Şaşırtacak

01.09.2012 15:51 Levent Polater

 
    PAX panelinden God of War: Ascension için bir video gelirken yapımın senaryo kısmının ortalama uzunluğunu öğreniyoruz.
 
    Ascension'ın ortalama 14 saat oyun ömrüne sahip olduğu söylendi. Böylelikle multiplayer'ın eklenmesiyle daha kısa bir senaryo modu beklerken bu süreye oldukça şaşırıyor ve tebessüm ile karşılıyoruz. Ayrıca bu sürenin, serideki en uzun senaryo süresi olduğunu da belirtelim.
 
     Bu güzel bilgiye ek olarak, oyunun ana kötü karakterlerinden biri, Kratos'un hedefinde olacak isim Megaera isimli bir Bölüm Sonu Canavarı olacakmış. Kratos'un hedefine ulaşması için geçmemiz gereken ufak bir engel sadece diyelim biz buna.
 
    God of War: Ascension, her zamanki gibi yalnızca Playstation 3'e özel olarak geliştiriliyor ve Mart ayında çıkmayı hedefliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Ascension Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Arcade Nişancı Oyunu I Am Your Beast, Artık iOS'ta Mevcut 21 Şubat Guns Undarkness Demosu 24 Şubat'ta PC için Yayınlanacak 21 Şubat Metal Bringer, 12 Mart'ta piyasaya çıkıyor 21 Şubat Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Earth vs Mars'ı PC için Duyurdu 21 Şubat Yeni Split Fiction Fragmanı Friend’s Pass Sistemini Vurguluyor 21 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler