From Dust İçin İkinci Oyun Planı Yok

05.11.2011 02:35 Samet Konuksal


     Kısa süreli bir oynanabilirlik ömrüne sahip olmasına rağmen özgünlüğüyle beğenileri toplayan From Dust için ikinci oyun planı yok. 
 
     Eurogamer'a kounşan oyunun baş tasarımcısı Eric Chahi, çoğu oyun otoritesinden ve Peter Molyneux başta olmak üzere oyun dünyasının önemli isimlerinden beğeni almalarının kendileri için gurur verici olduğunu söyledi. Konu satışlara geldiğinde ise Chahi, satışların bekledikleri gibi düzgün gittiğini açıkladı.
 
      Röportaj sırasında Chahi'ye olası bir From Dust 2 sorulduğunda, ekip olarak şu sıralar yeni projeler üstünde çalıştıklarını fakat bunun yeni bir From Dust oyunu olmadığını söyledi. Chahi, yapmak istedikleri projenin daha orijinal bir fikir olduğunu da ekledi.
 
     Chahi'ye göre bu projeyi yaklaşık 1 yıl içerisinde göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
From Dust Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2025: EMEA Kickoff Turnuvasının Şampiyonu Team Vitality Oldu! 11 Şubat Intel Extreme Masters Katowice 2025 Şampiyonu Team Vitality Oldu! 11 Şubat Stellar Blade Ekiplere 43 Milyon Dolar Kazanç Sağladı 11 Şubat HELL is US'ın Çıkış Tarihi Sızdırıldı 11 Şubat State of Play Etkinliği Duyuruldu: Neler Duyurulacak? 11 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler