L.A. Noire PC'lere Geliyor!

23.06.2011 18:29 Gökhan Yılmaz

     Rockstar Games, PC oyuncularının sesini dinlemiş. Yapılan açıklamaya göre L.A. Noire'ın PC sürümü önümüzdeki sonbahar aylarında piyasaya çıkıyor.
 
     Rockstar Leeds tarafından geliştirilen oyun oldukça geniş bir sistem konfigürasyonunu destekleyecek. Yani sistem canavarı olmayacak ve GTA IV'deki gibi sıkıntılar yaşamayacağız (Umarız). Klavye tuşlarını istediğimiz gibi atama ve gamepad desteği gibi standart özellikleri barındıracak. Ayrıca daha iyi grafikler ve gerçekçilik sayesinde 1940'ların Los Angeles'ı PC oyuncularının monitörlerinde daha iyi görünecek. Hatta 3D desteği de bulunuyor.
 
     Konsol sürümü Team Bondi tarafından geliştirilen oyunda Cole Phelps'in kontrolünü alarak İkinci Dünya Savaşı'ndan sonraki polislik kariyerini yönlendiriyoruz. Önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi ve ekran görüntüleri yayınlanacaktır.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 171 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld'ün Güncel Oyuncu Sayısı 32 Milyonu Aştı! 6 Dk önce The Last of Us Online, Intergalactic Projesi Yüzünden İptal Edilmiş 19 Şubat The Blood of Dawnwalker'ın Ana Hikayesi 30-40 Saat Sürecek 19 Şubat Analistlere Göre Nintendo Switch 2'nin Fiyatı 399 Dolar Olacak 19 Şubat Kingdom Come: Deliverance 2 İçin 4K Doku Paketi Yayınlandı 19 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler