Bayonetta 2'nin Yönetmeni Üçüncü Oyunun Gelmesini İstiyor

26.06.2014 14:06 Ömür Gencer


     Bayonetta serisinin ikinci oyunu bildiğiniz gibi Wii U konsollarına geliyor. Bu yapımın geliştirilme süreci daha tamamlanmasa da oyunun yönetmeni Yusuke Hashimoto, serinin bir sonraki oyunu hakkında konuştu.
 
      Hashimoto verdiği bir röportajda Nintendo'nun Bayonetta 2'nin geliştirilme sürecinde oldukça yardımcı olduğunu ve eğer fırsat verilirse seriyi devam etmek istediğini belirtti. 
 
     Hashimoto, Nintendo'dan ne kadar memnun olduğunu şu sözlerle belirtti: "Hayal gücünün kullanılmasının oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Nintendo da istediğimiz oyunu yaratmamızda yeterince özgürlük tanıdı. Kararsız kaldığımız pek çok nokta vardı ve Nintendo da bizi doğru şekilde yönlendirdi. Bunun Bayonetta 2'nin daha da kaliteli hale getirdiğini düşünüyorum."
 
    Bayonetta 2, Ekim ayında Wii U konsollarına özel olarak çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta 2 Platformlar: Wii U Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler