Brink ve Hunted: The Demon’s Forge Çıkış Tarihleri

Brink FPS oyunlarındaki sıradanlığı yıkacak oyunlardan birisi olabilir
27.01.2011 18:56 Alkan Adakaner


    Splash Damage'ın ilgi çekici FPS oyunu Brink'in Avrupa ve Amerika çıkış tarihleri yayıncı Bethesda'nın açıklaması ile ortaya çıktı. Buna göre oyunumuz 17 Mayıs'ta Amerika'da 20 Mayıs'ta ise Avrupa'da raflardaki yerini alacak.
 
      inXile Games'in geliştirdiği ve Bethesda'nın yayınlayacağı Hunted: The Demon’s Forge ise 1 Haziran'da Amerika'da 3 Haziran'da Avrupa'da piyasaya çıkacak.
 
      Bethesda bu yıl gerçekten de harika oyunlar piyasaya çıkarıyor. Rage ve The Elder Scrolls V: Skyrim'i de düşününce bu yıl Bethesda için oldukça iyi geçecek diyebiliriz. Zaten Bethesda Softworks başkanı Vlatko Andonov da bu oyunları piyasaya çıkaracakları için çok heyecanlı olduklarını söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brink Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Splash Damage Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler