FF XIV'ün PS3 Portu Tamamlandı

17.11.2010 18:35 Levent Polater

 

 

 
 
    Square, Famitsu'nun bu haftaki sayısında Final Fantasy XIV'ün PC'den PS3'e port işleminin sona erdiğini açıkladı. PC sürümü herkesi hayal kırıklığına uğratan oyunun PS3'e 2011, Mart ayında çıkacağı duyurulmuştu. Acaba bu işlemin bitmesi, tarihin erkene alınacağının habercisi mi?
 
   Square'in diğer açıklamaları arasında FF XIV'ün PS3 sürümünün PC sürümü ile aynı serverları kullanacağı belirtildi. Tek dikkat çekici farkın kaplamalarda olduğu belirtilirken oyunun her yanı ile PC sürümü ile aynı olduğu söylendi.

    Şu anda Metacritics'te ortalama puanı %51 olan oyunun inceleme skorları oldukça kötü. Oyun, bug ve sorunlardan arındırılmaya çalışılırken, bir yandan da Final Fantasy hayranlarının gönlü alınmaya çalışılıyor. Bakalım PS3 sürümü karşımıza nasıl çıkacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton ve EF Games, Rivals Hover League Demosunu 25 Temmuz'da Steam'de Yayınlayacak 24 Temmuz YouTube'da İzlenmelerinizi Arttıracak 6 Yöntem (2025) 23 Temmuz KONAMI ve FIFA, e-Spor Ortaklıklarını 2026'ya Kadar Uzatarak Daha da Güçlendirdiklerini Duyurdu! 22 Temmuz eFootball™, Tokyo'daki eFootball™ Dünya Festivali'nde 30. Yıl Dönümü İçeriğini Görücüye Çıkardı 22 Temmuz NBA 2K26'nın kapak yıldızları belli oldu! 10 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler