Gelecek OPM Sayısında Modern Warfare 3 mü Olacak?

07.05.2011 19:21 Levent Polater

 
    Resmi Playstation dergisinin açıklamasına göre 8 Haziran'daki yeni OPM sayısında Modern Warfare 3'ün ilk duyurusuna imza atılacak.
 
    Dergide Modern Warfare 3 için "Dünyanın en büyük oyunu dönüyor" sloganı ile reklamı yapıldığı görülüyor. Koca yeşil renkte bir 3 rakamı. Modern Warfare 3'ten başka bir şey aklınıza geliyorsa, yorum sizin. Haziran'a da epey var bu arada, dergi çıkana kadar Call of Duty: Modern Warfare 3 duyurusunun da gerçekleşebileceğini unutmayalım. Aşağıdan son sayıdaki Modern Warfare 3 teaserını görebilirsiniz.
 
 
    Yeni Call of Duty'lerin genel olarak Haziran ayında duyurulduğunu düşünürsek bundan daha iyi bir duyuru tarihi aklımıza gelmiyor. Bu arada Rock Paper Shotgun sitesinin açıklamasına göre ise Activision, EA'in Battlefield: Play4Free'sine benzer online tabanlı bir Call of Duty duyuracak. Ancak bu oyunun esas seriyle karıştırılmaması gerektiği belirtiliyor. İkisi farklı oyunlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 2 Saat önce Dishonored ve Half-Life 2 Sanatçısı Viktor Antonov Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Elden Ring Nightreign'in DLC'sinden İlk Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Marvel Rivals, Nintendo Switch 2 Konsoluna Gelebilir 3 Saat önce League of Legends GAMEON Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 4. Haftası Tamamlandı! 16 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler