Resident Evil: Outbreak Geri Dönüyor

04.03.2011 01:09 Alkan Adakaner


     Daha önce SOCOM oyunları ile tanıdığımız Slant Six Games'in multiplayer özelliklere sahip bir Resident Evil oyunu üzerinde çalıştığını bildirmiştik. Bu geliştiricinin Capcom ile çalıştığı neredeyse kesin, ama hangi oyun üzerinde çalıştıkları tam olarak bilinmiyor. 
 
     Fransa'da yayınlanan Resmi Playstation Magazine Dergisi kapak resmi ise yeni Resident Evil oyununa işaret ediyor. Üstelik bu oyunun Outbreak olduğunu da (biliyorsunuz Outbreak oyunları multiplayer ağırlıklıydı) söyleyebiliriz.
 
     Aşağıda Fransa'daki Official Playstation Magazine'in kapağını ve Resident Evil: Outbreak'in kapağını görebilirsiniz. Zombilerin kolları bire bir aynı. Yorum sizin.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 4 Saat önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 5 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 7 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler