The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda

12.09.2024 13:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda Game Studios, bugün The Elder Scrolls: Castles oyununu iOS ve Android cihazlarda yayınladı. Fallout Shelter oyununun arkasındaki ödüllü ekibin hazırladığı The Elder Scrolls: Castles, oyuncuların The Elder Scrolls evreninde kendi kaleleri ve hanedanlıklarının kontrolünü ele geçirmelerini sağlıyor.
 
Lansmanı kutlamak adına, 10 Eylül 2024'ten 10 Ekim 2024'e kadar 25. Hanedanlık seviyesine ulaşan tüm oyuncular şu ödülleri alabilecek:
 
- Bir Efsanevi Karakter: Ulfric Stormcloack
- 100 adet Cevher
- Bir Büyük Hanedanlık Lütfu
- Bir adet Efsanevi Paket
- Üç adet Bayrak Süslemesi
 
 
 
The Elder Scrolls: Castles'ta oyuncular:

- Kendi Hanedanlığını İnşa Edebilecek – Sen de Hikayeni nesiller boyu anlat - gerçek hayatta geçen her bir gün The Elder Scrolls: Castles 'da tam bir yıl süreye karşılık geliyor. Krallığının gelişmesine yardımcı olmak için halkını eğit, varislerinin adını belirle ve düzeni sağla. Halkını mutlu edecek ve hükümdarlarının uzun bir hayat sürmesini sağlayabilecek misin? Yoksa aralarında hoşnutsuzluk tohumları ekilecek ve belalı planlara mı girişecekler? 

- Kaleni Yönet – Kaleni sıfırdan kendine özgü bir şekilde inşa et, yeni odalar ekle ve onları genişlet, ihtişamlı süslemeler ve ilham verici anıtlarla donat. Kalenin yıllar geçtikçe ilerleyecek kaynaklara sahip olduğundan emin olmak için halkını çalışma atölyelerinde görevlendir!
Krallığına Hükmet – Hanedanlığını etkileyecek kilit kararlar al. Bir grup vatandaşına yardım etmek için sınırlı yiyecek kaynağını riske edecek misin? Halkın arasında çıkan hararetli bir tartışmayı nasıl yatıştıracaksın? Hanedanlığın refah için ilham mı verecek yoksa kalenin durumu tehlikeye mi girecek; bunu yaptığın seçimler belirler.

- Maceralara Atıl – Bir krallık güçlü savaşçılar olmadan gelişemez. Halkını klasik Elder Scrolls düşmanlarına karşı savaşmaları ve ganimeti toplayıp eve geri getirmeleri için maceralara gönder.
 
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 4 Saat önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 5 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 7 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler