Yeni Nesilde 2. El Piyasasına En Çok Düşen Oyunlar

04.01.2014 10:08 Alkan Adakaner


     Kuzey Amerika ve Avrupa'da ikinci el mağazaları veya mağazalardaki ikinci el oyunlar oldukça popüler. Ülkemizde ise ikinci el oyun alım-satımı genellikle online alışveriş siteleri veya forumlar üzerinden yapılıyor.
 
   İngiltere'nin en popüler ikinci el alım-satım mağazası CEX verilerine göre Playstation 4'te en çok ikinci el olarak alım-satımı yapılan oyun Killzone: Shadow Fall'muş. 3053 adet Killzone: Shadow Fall mağazalarda alıcı bekliyormuş. Knack ise 984 adet ile ikinci eli en çok satılan oyun olmuş.
 
     Xbox One cephesinde ise Ryse: Son of Rome 436 adet ile bu konuda liderliği elinde bulunduruyor. Forza Motorsport 5 ise 325 adetle ikinci sırada bulunuyormuş. Xbox One cephesinde ikinci el oyunların daha az olması dikkat çekici.
 
    Yukarıdaki miktarlar her ne kadar tek bir mağazaya ait olsa da aslında genel bir gerçeği de yansıtıyorlar gibi görünüyorlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler