"Zor durum kaçınılmazdır, saygılı olmak gerekir."

Brink, her ne kadar çoğu kişi tarafından eleştirilse de, takıma dayalı multiplayer FPS severler tarafından beğenilmişti.
26.07.2011 18:47 Samet Konuksal


     Çıkışıyla birlikte yoğun bir eleştiri oklarıyla karşılaşan Brink'in yapımcı şirketi Splash Damage'in CEO'su Paul Wegdwood, geç de olsa konuştu. Edge dergisine konuşan Wegdwood, "Zor durum herkesin başına gelebilir, bu gibi durumlarda saygıyı yitirmemeniz gerek." açıklamasını yaptı.
 
     Yapımcı ekibin dört haftada ortalama 160 saatini Brink için harcadığını dile getiren Wegdwood, "İnsanlar eleştiri yaparken bazı şeyleri unutuyor. Bizler de insanız biliyorsunuz değil mi? Bizler de hata yapabiliriz." şeklinde konuştu.
 
     Wedgwood, "Oyunun hızlıca çıkması için uğraş verdik, bazen fedakarlıklar yapıp fazla mesailere kaldık. Böyle bir krizin patlak vermesini biz de istemezdik. Sorunları telafi edip hataları düzeltmek istiyoruz." dedi.
 
     Multiplayer odaklı Brink, PC, Xbox 360 ve PS3 için çıkışını yapmıştı. Geliştirici ekip Splash Damage, yeni bir DLC üzerinde çalışıyor. Yeni haritalar, kostümleri getirecek olan DLC, bu yaz aylarında çıkacak ve ilk iki hafta boyunca ücretsiz olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brink Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Splash Damage Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler