Telaş Yok, Call of Duty Ücretli Değil!

20.07.2010 13:01 Levent Polater

 

callofdutyblackops9

 

    Boşuna panik yapmışız. Dün gece Call of Duty serisinden 2 gözde yapımcı serinin ödemeli multiplayer'a geçeceği söylentilerini çürüterek derin bir nefes almamızı sağladılar.
 
    Infinity Ward'dan Robert Bowling, twitter'dan yaptığı açıklamada, " Kimse COD veya MW2 multiplayer'ına ücret ödemek zorunda değil." dedi. Bir diğer yandan da Treyarch'ın söz sahibi yapımcılarından Josh Olin'de Bowling'e destek çıkarak, " Hayır, 'Pay to Play' (Ödeyerek Oyna) sistemiyle #CODBlack Ops Multiplayer'da oynamayacaksınız. Dedikodu -> Yokedildi" şeklinde 'tweet'ledi.
 
   Peki o video'da neyin nesiydi? Henüz sahte olup olmadığı da doğrulanmadı. Bu kadar insanın kafasını karıştırarak eğer montaj bir video yapıldıysa, birilerinin ufak bir ceza çekmesi gerekiyor. Yanlış mıyım?
 
 
Twitter 1
Twitter 2

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler