Epic: "Unreal Engine Hâla En İyisi"

Unreal Engine 3'ün bir eseri...
01.07.2011 17:01 Samet Konuksal


     Oyun dünyasının önemli firmalarından Epic Games'den Mark Rein, Edge dergisine verdiği röportajında Crytek'in CryEngine umutlarına bir gönderme yaptı.
 
     Röportajda Mark Rein'e, Crytek'in CryEngine grafik motorundan etkilenmesi sorulduğunda kendisi, gülerek "Geçelim bu soruyu" cevabını vermiş. Mark Rein, "Bugün, bu geldimiz konumdan dolayı çok mutluyum. Gerçekten güçlü bir teknolojiye sahibiz. Bu güçlülüğü önceki günlerde yayınladığımız görüntüler, videolarla kanıtladık diye düşünüyorum. Mobil platformlara kadar, her platformda kendimizi gösteriyoruz. Ayrıca UDK ücretinin de aşırı olduğunu düşünmüyorum." açıklamasını yaptı.
 
     Mark Rein sözlerine, "Yani, rekabetçi açıdan bakarsak, iyi bir konumda olduğumuzu düşünüyorum. Diğer şirketler de iyi işler yapıyor, bunun hakkında konuşmayı tercih etmiyorm. İnsanlara sadece şunu hatırlatmak istiyorum; 'Biz hâla en iyisiyiz.'" şeklinde devam etti.
 
     Mark Rein'in bu sözleri tahminen Crytek cephesini kızdıracaktır. Crytek geçtiğimiz günlerde CVG sitesine "CryEngine 3'ü bu yılın sonunda çok daha fazla oyunda göreceğiz." açıklamasını yapmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Einstein 1.7.2011 17:07:28

Epic fail

Admin 1.7.2011 17:16:40

Epic Moment

BSC Misafiri 1.7.2011 17:18:24

unreal engine gerçekten çok iyi bir motor ama içi dolu değil gibi geliyor bana cryengine daha tok gibi duruyor oyun oynarken

BSC Misafiri 1.7.2011 17:18:26

Eyvah kavga çıkacak.

.Hawx 1.7.2011 17:22:25

Adam doğru söylüyor.GDC'de yayınladıkları videoları unuttunuz mu?

Reppu 1.7.2011 17:33:18

gdc deki grafikler oyun içi olarak pclere bile zor şuan gerçi kaplamalar falan ne kadar iyi olursa olsun renk paleti artık baymaya başladı ilk yıllar iyiydi ama tüm oyunlar u3 çıkmaya başlıyınca kabak tadı veriyor.

kratosyasin 1.7.2011 17:33:40

cry engine varken zor

CodeMachine 1.7.2011 17:38:39

görende bu siteye oyun firmaları giriyor sanacak, hadi oyun üzerine yorum yapar oyuncular ama bırakında oyun motoru konusunda bu işin içindekiler konuşsun.

BSC Misafiri 1.7.2011 17:45:06

cryengine 3 ün teknoloji demosu da baya iyi idi

BSC Misafiri 1.7.2011 17:58:28

mortal kombat 9 a yeni karakter geliyomuş kenji

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld'ün Son Güncellemesi Beklenen Özellikleri Getiriyor 18 Dk önce Split Fiction Geliştiricisi Bir Sonraki Oyun İçin Kollarını Sıvadı 3 Saat önce Half-Life 2'nin RTX Demosu Yayınlandı 4 Saat önce God of War Dizisi Daha Çıkmadan İkinci Sezon Onayı Aldı 4 Saat önce Rise of the Ronin'in PC Sürümünde Kayıtlı Oyun Verileri Siliniyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler