PowerWash Simulator İçin Shrek DLC'si Geliyor: İşte Fragman

20.09.2024 13:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Square Enix Collective ve geliştiriciliğini FuturLab stüdyosunun üstlendiği yıkama simülasyon oyunu PowerWash Simulator için yepyeni ek paketler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre oyuna Shrek Special paketinin eklenebileceğini aktarabiliyoruz. Açıklanan detaylarla 10 Ekim tarihinde bu içeriğe sahip olabileceksiniz.
 
Shrek evrenindeki ikonik alanlara geçiş yapabiliyorsunuz
 
 
 
DreamWorks Animation'ın Shrek filminden ilham alan beş peri masalı haritasını temizlemek için işe koyabileceğimiz DLC sayesinde ikonik bölgelere adım atabiliyor ve eski parlaklığını kavuşturmak durumunda kalıyoruz. Peri tozundan daha fazlası gerekecek olan içerikle beraber hayranı olduğunuz Shrek ortamlarına geçiş yapabiliyorsunuz.
 
Peri Anne'nin en güçlü karışımlarına bile rakip olacak kadar güçlü temizlik malzemeleriyle ilerleyebileceğiniz yapımda yüksek basınçlı suyla beraber kirli kısımları yıkayabiliyor ve büyüleyici mekanları eski günlerine kavuşturabiliyorsunuz. Sevilen bölgelerden oluşan ek paket dahilinde Shrek'in bataklığına, Ejderha inine ve çok daha fazla kısma doğru ilerleyebiliyorsunuz.
 
PowerWash Simulator şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için mevcut durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 3 Dk önce Korku Oyunu Sorry We're Closed, PC Üzerinden 14 Kasım'da Çıkış Yapıyor 16 Dk önce Enis Kirazoğlu Duyurdu: Yeni Oyun Anomaly President Geliyor 1 Saat önce Rain World DLC'si 'The Watcher' 28 Mart 2025'te Çıkıyor 1 Saat önce Monospaced Lovers, 31 Ekim'de PS5, Switch ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler