Söylenti: GT 5, Avrupa'da 2 Günlüğüne Ertelendi

17.11.2010 12:53 Levent Polater


 
    Aman, hemen sinir moduna girmeyelim, zaten henüz onaylanmamış bir haber, onaylansa bile 5 sene beklemişiz, 2 gün mü sabredemeyeceğiz? :)
 
    Çıkmasına 1 hafta kalan Gran Turismo 5 için bu bilgiye nereden ulaşıyoruz peki? Güzel soru. Şu anda Avrupa'daki tüm Playstation web portallarına göz atıldığında neredeyse hepsinin Gran Turismo 5'in 24 Kasım çıkışını 26 Kasım tarihi ile güncellediklerinden yola çıkıyoruz. 
 
    Tüm dünyaya aynı anda 24 Kasım'da çıkışını yapacağı duyurulan Gran Turismo 5'e gerçekten de Avrupalı oyuncular 2 gün sonra mı kavuşacaklar? Sony'den bir açıklama bekleniyor.
 
   Danimarka ve Fransız tabanlı Playstation sitelerindeki değişiklikleri sırasıyla buradan ve buradan görebilirsiniz. İngiltere sitesinde ise halen 24 Kasım tarihi görünüyor... Düşüncelerinizi alalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
STALKER 2: Heart of Chornobyl İçin Küçük Ama Etkili Güncelleme 1 Saat önce Sony Yaz Aylarında Daha Büyük Bir State of Play Düzenleyebilir 1 Saat önce Rainbow 6 Siege X'ten İlk Bilgiler Ortaya Çıktı: İşte Teaser 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Satışları 2 Milyona Ulaştı 3 Saat önce Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler