Portal 2 Özellik Videolarının 6. ve 7.si Yayında

02.07.2010 00:00 Samet Konuksal

 

     Valve, daha önceden Portal 2 için yayınlayacağını duyurduğu 7 bölümlük, oyunun özelliklerini tanıtan videoların 6. ve 7.sini yayınladı. 
 
     6. ve 7. videolarda karşımıza çıkan özellikler ise Repulsion Gel ve Propulsion Gel oluyor. Bu özelliklerden Repulsion Gel'de yerdeki bir jel sayesinde daha yükseklere zıplama imkanı yakalıyoruz. Yedinci videoda karşımıza çıkan Propulsion Gel'de ise yine yerdeki bir jel sayesinde daha hızlı hareket etme imkanına erişiyoruz.
 
     Yeni oyundaki yeni bulmacaları daha kolay çözmemizi sağlayacak olan videolardan Repulsion Gel videosunu buraya tıklayarak, Propulsion Gel videosunu ise buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz bu videoları aşağıdaki oynatıcılardan da izleyebilirsiniz.
 
     Portal 2, önümüzdeki sene Xbox 360, PS3 ve PC için çıkacak.











İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel Rivals İçin PvE Mod Planları Bulunmuyor 3 Saat önce STALKER 2 İçin Beklenen Büyük Güncelleme Yayınlandı 4 Saat önce Epic Games Kış İndirimleri: 100 TL ve Altındaki Oyun Önerileri 5 Saat önce Garena Delta Force Mobil Kapalı Beta Testi Başlıyor! 6 Saat önce Assassin's Creed Shadows Konsollarda 4K/60 FPS Moduna Sahip Olacak 14 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler