Fumito Ueda Bir Sonraki Oyunu Hakkında Konuştu

30.06.2017 22:29 Gazali Çetinkaya

 
   Ico, Shadow of the Colossus ve The Last Guardian'ın direktörü ve tasarımcısı Fumito Ueda bir sonraki oyunu hakkında bazı açıklamalarda bulundu.
 
   Eurogamer ile konuşan Fumito Ueda "Oyunu en kısa sürede bitirmek istiyorum." dedi gülümseyerek. Fumito Ueda yaşanan birçok sorun sebebiyle The Last Guardian'ın geliştirme sürecinin uzadığını belirtti.
 
   Fumito Ueda bir sonraki oyununun çok farklı olmasını umduğunu da belirtti. "Daha önce yarattığımız üç oyununun birbirine çok benzeyeceğini tasarlamamıştık. Bir oyun yaratmaya başladığım zaman, her zaman farklı bir şey yaratacağımızı düşünüyorum. Fakat sonuca baktığımızda üç oyunda da benzerlikler var. Bir oyunun başka bir oyun ile bağlantı kurduğu bir an vardır, ancak başta koymazsınız, geliştirme sürecinde oluşur. Şimdi, sanırım çok farklı bir şey yaratıyorum, ancak sonuçta ne olur? O konuda bir şey söyleyemem."
 
   Sony Interactive Entertainment'ın E3 2017 basın konferansı esnasında duyurulduğu üzere, Shadow of the Colossus Remake 2018'de PS4'e gelecek. Remake sürümü Bluepoint Games ve SIE Japan Studio tarafından geliştirilmekte.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Guardian Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İptal Edillen Twisted Metal Oyunu Battle Royale Türündeymiş 1 Saat önce Control Evreninde Geçen FBC: Firebreak'ten Yeni Bilgiler Yolda 2 Saat önce Monster Hunter Wilds 1 Milyon Eş Zamanl Oyuncu Sayısını Geçti 3 Saat önce GeForce Now Hizmetine Eklenen Yeni Oyunlar Listesi 4 Saat önce Capcom, Monster Hunter Wilds'ın Kötü PC Performansını Kabul Etti 01 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler