Fez'in Geliştiricisi Phill Fish, Firmasını Satışa Çıkardığını Açıkladı

22.08.2014 23:13 Ömür Gencer


      Fez gibi oldukça başarılı bir bulmaca oyununun geliştiriciliğini yapan Phill Fish, çoğu oyuncu tarafından sevilse de belli bir kesim bu yapımcıdan pek hoşlanmıyor. Geçtiğimiz haftalar boyunca Depression Quest'in geliştiricisi Zoe Quinn'i Twitter üzerinden destekleyen Fish, büyük bir tepkiyle karşılaştı. Bunun üzerine bir hacker grubu Phill Fish'in ve firması Polytron'un tüm bilgilerini halkla paylaştı.
 
      Phill, tüm önemli bilgileri açığa çıktıktan sonra Fez'i ve Polytron'un haklarını satışa çıkardığını ve makul her teklifi değerlendireceğini duyurdu. Daha sonra Phill, oyun geliştiricilerine böyle bir kitleye hitap ettiklerini ve hiçbir şeyin buna değmeyeceğini söyledikten sonra Twitter hesabını kapattı. Fish'e yapılan bu saldırıya tepki olarak oyuncular #welovegamedevs adlı hash tag'i başlattı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FEZ Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Polytron Dağıtıcısı: Trapdoor Tür: Platform Çıkış Tarihi: 1 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom, Monster Hunter Wilds'ın Kötü PC Performansını Kabul Etti 1 Saat önce Söylenti: Call of Duty 2025 PS4 ve Xbox One'a Gelecek 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphaneye Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce KRAFTON, 19 Mart’ta Düzenlenecek inZOI Global Showcase'i Duyurdu 4 Saat önce Türkiye Oyun Sektörü Raporu 2024 Yayınlandı! 28 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler