ARK: Survival Evolved'a Yeni Bir Turnuva Modu Geliyor

25.07.2015 14:14 Ömür Gencer


      Son dönemin ünlü hayatta kalma oyunlarından olan Ark: Survival Evolved için yeni bir mod duyuruldu. Survival of the Fittest adını alan bu modta kalıcı ölüm bulunacak ve amaç sağ kalan son kişi olmak olacak.
 
      Survival of the Fittest modunda oyuncular savaşamayacakları bir alanda başlayacaklar. Bu alanda oyuncular birbirleriyle konuşabilecek ve takımlar oluşturabilecek. Daha sonra asıl oyun başlayacak ve herkes birbirini öldürmeye çalışacak. Bu modta ölen oyuncunun tekrar dirilmediğini bir kez daha belirtelim. 
 
      Yapımcı ekip modu tanıtmak için 1 Ağustos yani modun yayınlanma tarihinde bir turnuva düzenleyecek. 35 takımın yarışacağı bu turnuva etkinliğinde birinciye 20,000 dolar hediye edilecek. Bazı oyunculara da Logitech ve Gunnar Optiks'ten hediyeler verileceğini de belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ARK: Survival Evolved Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Studio Wildcard Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KONAMI, eFootball™'un 30. Yılını Kutluyor 26 Haziran İstanbul’da Geçen Hikaye Odaklı Macera Oyunu Pera Coda’nın Tanıtım Fragmanı Yayınlandı 25 Haziran KRAFTON, inZOI için Resmi ModKit Güncellemesini Yayımladı ve Mac Sürümünü Ön Siparişe Açtı 13 Haziran KRAFTON İlk Kez Steam Publisher Sale Event’e Katılarak En Kapsamlı İndirimlerini Gerçekleştiriyor 13 Haziran PUBG: BATTLEGROUNDS 36.1 Güncellemesi, ‘Hayatta Kalan’ Kademesini Sunar 12 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler