Cyberpunk 2077 Limitli Sürüm Xbox One X Konsolunda Gizli Teşekkür Mesajı

07.06.2020 17:12 Gazali Çetinkaya

Cyberpunk 2077 limitli sürüm Xbox One X konsolu geçtiğimiz hafta içinde piyasaya sunuldu ve satın alan kullanıcılar konsol üzerinde gizli bir mesaj olduğunu keşfetti.
 
Konsolun yan tarafında "Uniform, Victor, Mike ve Echo" yazıyor ve özellikle "U, V, M, E" harflerine vurgu yapılmış. Bu harflerden "UV me" çıkıyor. Eğer konsolun yan tarafına UV ışığı tutarsanız gizli bir mesaj ortaya çıkıyor.
 
 
 
"Birçok dil, tek bir mesaj" ve "Thank you, Gracias" dahil olmak üzere 15 farklı dilde teşekkürler yazıyor.
 
 
 
Cyberpunk 2077 limitli sürüm Xbox One X paketi Cyberpunk 2077 temalı 1 TB Xbox One X konsolu, Johnny Silverhand karakteri temalı Xbox One kontrolcüsü ve bir aylık Xbox Game Pass Ultimate aboneliği içeriyor. Oyunun dijital kopyası ve ilk genişleme paketi çıktığında teslim edilecek.

Fütüristik rol yapma oyunu PlayStation 4, Xbox One ve PC için 17 Eylül'de Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Berserker: Khazan'dan Derinlemesine Oynanış Videosu Geldi 4 Saat önce Life is Strange: Double Exposure'dan Yepyeni Fragman 5 Saat önce İlgi Çekici Aksiyonuyla SPINE İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce EMEA Masters Summer 2024'te Büyük Final Belli Oldu! 7 Saat önce Starfield: Shattered Space Ek Paketinin Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler