DMC Devil May Cry Sizi Endişelendirmesin

17.02.2012 10:33 Talha Aynacı

 
    Başta Dante'nin yeni görünüşüyle serinini hayranlarından büyük tepki gören İngiltere menşei Ninja Theory'nin yapımcı koltuğuna oturduğu yeni DMC oyunu hakkında Capcom nihayet suskunluğunu bozdu.
 
    Capcom'da Devil May Cry 3'ün yapımına imza atan ve  şu sıralar Dragon's Dogma üzerinde çalışan Hideaki Itsuno serinin takipçilerinin yüreklerine su serpecek şu açıklamalarda bulundu:
 
"Çok fazla detaya giremem ama geçtiğimiz hafta oyunun durumunu görmek için Cambridge'deydim. Şunu söylemek istiyorum; bu oyundan endişelenmeyin. Harika olacak. Eminiz ki pek çok insan bu oyunla birlikte mest olacak."

    Bu yorum özellikle Capcom'da Devil May Cry 3 gibi bir oyuna imza atmış olan deneyimli bir insanın yapmış olması bizi biraz olsun rahatlatıyor. Yine de... Dante böyle içimize hiç sinmedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler