Dead Island 2'nin EGX London'dan Oynanış Videosu Yayınlandı

29.09.2014 18:25 Tayfun Kumaş

 
    EGX London sunumları devam ederken, önümüzdeki sene merakla beklenen Dead Island 2'nin yeni oynanış videosu canlı yayında gösterime sunuldu.

    Spec Ops: The Line'ın geliştiricisi Yager tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından dağıtımı yapılacak olan Dead Island 2'nin pre-alpha sürümü canlı yayında oynandı ve bu sayede aşağıdaki 20 dakikalık video ortaya çıktı. Oyun halen geliştirme aşamasında olduğu için aşağıdaki görüntülerin, oyunun son hali olmadığını ve daha da geliştirileceğini belirtelim.

    Hollywood'da zombi avına çıktığımız Dead Island 2, 2015'in ilk çeyreğinde PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 29 Dk önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 6 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 6 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler