Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı!

28.06.2024 16:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Bandai Namco ve geliştiriciliğini FromSoftware ekibinin ekibinin üstlendiği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring'in genişleme paketi Shadow of the Erdtree yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Açıklanan detaylara göre ek paket ilk üç gün içerisinde 5 milyon adetten fazla sattı. Bu, bir ek paket için muazzam bir sayı.
 
Shadow of the Erdtree paketi çok sevildi
 
 
 
Soulslike deneyimi sunan ve zorlu boss savaşlarıyla karşımıza çıkan Elden Ring, bildiğiniz üzere 25 Şubat 2022 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için dünya çapında piyasaya sürüldü. Oyunun genişleme paketi Shadow of the Erdtree ise 21 Haziran 2024'te yayınlandı.
 
Oyuncular tarafından oldukça sevilen ancak bir yandan performans sorunları ve zorluğu ile ön plana çıkan Shadow of the Erdtree, karanlık ve yoğun bir atmosfer sunuyor. Oyuncular oyunu kendi hızlarında keşfedebiliyor, diledikleri gibi etrafı dolaşabiliyor ve yepyeni boss savaşları ile karşı karşıya kalabiliyor.
 
Öte yandan ek paket şu anda Steam platformu üzerinden 26 dolarlık fiyat etiketiyle satışta. Son olarak Steam'de yaz indirimlerinin başladığını hatırlatmak istiyoruz. Bu indirimleri gözden geçirebilir ve dilediğiniz oyun varsa elde etme şansına kavuşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 2 Saat önce The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 2 Saat önce PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 3 Saat önce Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 3 Saat önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler