GoW: Ghost of Sparta'da Mini Seks Oyunu Olacak

13.09.2010 12:02 Ersin Kılıç


 
     Kratos'un hikayesi geçtiğimiz Mart ayında çıkan serinin üçüncü oyunu ile sona erdi. Buna rağmen God of War serisi tabi ki sona ermedi. Geçmişe dönük hikayeler ile devam ediyor. PSP'ye gelecek olan yeni God of War oyunu Ghost of Sparta'nın yeni haberi ise ESRB derecelendirmesi sonucu ortaya çıktı.
 
     Bildiğiniz gibi God of War serisinin vazgeçilmez unsurlarından birisi de minik seks oyunları. Her oyununda benzer bir mini oyunu barındıran serinin yeni oyunu Ghost of Sparta'da da benzer bir mini oyun yer alacak. Oyunun bir çok kanlı ve oynanış dinamiklerinin açıklandığı ESRB derecelendirmesinde bu mini oyundan da bahsedilmiş. Raporda oyuncunun bir yatak odasında çıplak kadınlar ile karşılaştığı ve diğer oyunlardakine benzer bir mini oyunun bulunduğunu raporlamış. Yani gene kamera kayacak ve iniltiler eşliğinde meşhur tuş basma oyunumuzu oynayacağız. 
 
     God of War: Ghost of Sparta için ayrıca yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. Bu yeni oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War: Ghost of Sparta Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 4 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 5 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 5 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler