H1Z1 için Yeni Bir Video Keşfedildi

27.04.2014 14:23 Ömür Gencer


     Sony Online Entertainment'ın Easter Egglerle arasının iyi olduğunu biliyorsunuz. Önceden de daha çıkışını gerçekleştirmemiş H1Z1 için oyunun resmi sitesinde bir panorama görsel sakladıklarını sizlere bildirmiştik.
 
     Yine oyunun resmi sitesinde keşfe çıkan meraklı bir oyuncu, sitenin kaynak kodlarındaki bir satırı takip ederek aşağıda gördüğünüz pikselleştirilmiş görsele ulaşmış. "Whowillsurvive" yani "kim hayatta kalacak?" adındaki bu görselden şimdilik bir şey çıkartılmamışsa da aşağıda gördüğünüz videoya ulaşılmış.
 
      
 
     Oyunun gece atmosferini bizlere gösteren videoda, H1Z1'in çıkışıyla birlikte korkulu dakikaların bizleri beklediğini söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
H1Z1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 16 Dk önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 1 Saat önce Starfield İçin Yeni Güncelleme Birçok Sorunu Ortadan Kaldırıyor 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Ekim Sonunda Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler