Kojima, Zone of the Enders 3'ü Ne Zaman Yapacak?

13.12.2011 13:49 Levent Polater

 
    Zone of the Enders 3 istekleri sona erer mi hiç? Los Angeles'ta düzenlenen Video Game Awards etkinliğinde bu rutin soru tekrar serinin yaratıcısı Hideo Kojima'ya soruldu. Kojima da klasik yanıtını vermişe benziyor:
 
    "Zone of the Enders 3'ü de bir yandan yapmak istiyoruz. Tek sorun, bu oyun üzerinde de çalışacak yeterli çalışanımızın olmaması."

    “Fox Engine ile üzerinde çalışma yapabileceğimiz ekipmanlara sahibiz - o yüzden belki yeterli çalışan sayısına ulaştığımızda, bu oyunu yapmayı isteriz."
 
    Kojima, son olarak ancak Metal Gear: Rising'in çıkışını yaptıktan sonra Zone of the Enders yapımına daha ciddi bakabileceklerini söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zone of the Enders HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 05 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 05 Ekim NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 05 Ekim Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler