PC Gamer Mount & Blade II: Bannerlord Hakkında: "Skyrim'den Bu Yana En İddialı Sandbox RPG"

10.03.2017 07:49 Gazali Çetinkaya

 
   Daha öncesinde Mount & Blade: Warbanden iyi 30. PC oyunu seçen PC Gamer dergisi ikinci oyun Mount & Blade II: Bannerlord için de epey heyecanlı.
 
   Mount & Blade II: Bannerlord oyun dünyasının en büyük kuruluşlarından biri sayılan PC Gamer'ın yeni sayısının kapağına konuk oldu. Kapağın başlığında ise Mount & Blade II: Bannerlord için Skyrim'den beri en iddialı ve hırslı sandbox rol yapma oyunu olarak bahsedilmiş.
 
   TaleWorlds Entertainment tarafından geliştirilen ortaçağ aksiyon rol yapma oyunu Mount & Blade II: Bannerlord için henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.

   Geçtiğimiz günlerde yine PC Gamer tarafından oyun için paylaşılan ekran görüntülerine galeri kısmından ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 5 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 6 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 7 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 8 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler