Resident Evil 7'nin iOS Satış Sayısı Beklentileri Karşılayamadı

16.07.2024 15:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom stüdyosu tarafından biz oyun severlere sunulan gerilim odaklı nişancı aksiyon oyunu Resident Evil 7 bildiğiniz üzere yakın zamanda iOS cihazları için çıkışını gerçekleştirdi. Mobilegamer.biz tarafından bildirilene göre oyun düşük satış performansı ile beraber ön plana çıktı ve ne yazık ki ekiplerin beklentilerini karşılayamadı.
 
Resident Evil 7'yi 2.000 kişi satın almış
 
 
 
Temmuz ayı içerisinde iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M serisi Apple Silicon çipine sahip tüm iPad ve Mac'ler için piyasaya sürülen Resident Evil 7, çıkış yaptığı tarihten bu yana 83.000'den fazla kişi tarafından oynandı. Bu sayıya oyunun deneme sürümü (demo) de dahil olduğu için tam oyun için geçerli değil. Bildiğiniz üzere oyunu deneme sürümünden sonra satın almak için 20 dolarlık bir ücret ödemeniz gerekiyor.
 
Appfigures tarafından ortaya çıkan raporlara göre Capcom, oyundan 28.140 dolar kazandı. Bu sayı basit bir yuvarlama ile beraber 2.000'in altında bir satış sayısına tekabül ediyor. Oyun yukarıda bahsettiğimiz gibi mobil cihazlarda ve tabletlerde 20 dolardan satılırken, PlayStation 4'te oyunun bir kopyası tüm DLC'leri dahil 13,99 Euro’dan satışta yer alıyor.
 
Öte yandan, Haziran ayı içerisinde Resident Evil 4, Resident Evil Village, Death Stranding ve Assassin's Creed Mirage benzer şekilde iOS cihazlara çıkışını gerçekleştirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Avowed Sanat Yönetmeni: 60 FPS Gibi Bir Zorunluluğumuz Yok 3 Dk önce Valve, Geliştirme Aşamasındaki Deadlock'u Resmi Olarak Tanıttı 2 Saat önce Black Myth: Wukong'dan Büyük Başarı: Üç Günde 10 Milyon Satış! 3 Saat önce VALORANT Champions 2024'te Büyük Finalin Adı Belli Oldu! 4 Saat önce Sincabın Silah Taşıdığı Squirrel with a Gun'ın Konsol Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler