Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar

02.07.2024 13:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulan Resident Evil serisi bildiğiniz üzere oyuncular tarafından bir hayli seviliyor ve serinin yeni oyunu bekleniyor. Geçtiğimiz süreçte ortaya çıkan söylentilerle birlikte bir sonraki oyunun geliştirildiğini biliyor ancak şu anda geliştirici ekibin bu projeyi resmi olarak yaptığını aktarabiliyoruz.
 
Resident Evil 9 açık dünyaya sahip olabilir
 
 
 
Capcom Next Summer 202 gösteriminde doğrulandığı üzere RE 7'nin yönetmeni Koshi Nakanishi, serinin bir sonraki yeni oyunu olan Resident Evil 9'un da yönetmenliğini üstlenecek. Nakanishi, "Resident Evil 7'den sonra ne yapacağımı uzun uzun düşündüm. Bir sonraki projede ne yapacağımı bulmak bir hayli zordu ancak sonunda buldum. Dürüst olmak gerekirsem bu konuda oldukça heyecanlıyım. Şu anda henüz bir ayrıntı paylaşamam." ifadelerini kullandı.
 
Capcom tarafından henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da şu anda serinin yeni oyununun geliştirildiğini biliyoruz. Dusk Golem isimli kaynaktan edinilen bilgiye göre Resident Evil 9'un 2025'in başlarında piyasaya çıkacağı söyleniyor. Ancak bunun söylentiden ibaret olduğunu belirtmek gerekiyor.
 
Öte yandan yine aynı kaynak daha önce Resident Evil 9'un açık dünya tarzında bir oyun olabileceğini iddia etti. Peki sizin serinin yeni oyunu hakkında beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 4 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 5 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 6 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 6 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler