Santa Monica Studios, Vigil Games Yakınlaşması

Santa Monica Studios, God of War serisi ile büyük bir başarı elde etti
26.01.2013 19:13 Alkan Adakaner


      God of War serisi ile aksiyon oyunları türünde büyük başarı yakalayan Sony'nin Santa Monica Stüdyoları, THQ'nun iflas etmesi ve markalarını satmasının ardından henüz bir alıcı bulamayan Vigil Games elemanlarına kucak açmak istiyor.
 
      Santa Monica Studios'un elemanları Twitter üzerinden Vigil Games'e övgüler yağdırırken, hala yeni elemanlar aradıklarını ve başvuru yaparlarsa Santa Monica'da çalışabileceklerini söylüyorlar.
 
      Özellikle Vigil Games'ten Darksiders 2'nin baş dövüş tasarımcısı Ben Cureton'ın  "Eğer yoğun savaş ve oynanış mekanikleri üzerinde uzmanlaşmış bir baş tasarımcı arıyorsanız haberim olsun. Teşekkürler Sony" mesajı dikkat çekiciydi.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler