Steam Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna Bir Yenisini Daha Ekledi

26.08.2024 13:01 Mehmet Tandoğan

 
 
PC oyuncularının uğrak noktası olarak karşımıza çıkan Steam platformu eş zamanlı oyuncu rekoru kırmaya devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre platform dahilinde 37 milyondan fazla oyuncu aynı anda Steam'deki yerini almış durumda.
 
Steam rekor üstüne rekor kırıyor
 
 
 
Valve tarafından kullanıcılara sunulan Steam, Mart 2024'te 36 milyon eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Şimdi ise 37 milyondan fazla eş zamanlı oyuncu ile yepyeni bir rekor kırdı diyebiliriz. Daha net sayı vermek gerekirsek 37.266 milyon oyuncunun aynı anda platformda olduğunu aktarabiliriz.
 
Bu rekor kırılırken kullanıcılar birçok oyuna giriş yapmış durumda. Son 24 saat içerisinde en çok oynanan oyunlara bir göz atacak olursak sırasıyla Counter-Strike 2, Black Myth: Wukong, DOTA 2, Banana, PUBG: Battlegrounds, GTA V ve Once Human gibi yapımlar yer alıyor.
 
Black Myth: Wukong bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü ve ilk 3 gün içerisinde 10 milyon satış sayısına ulaştı. Bununla beraber en hızlı satan oyun unvanına kavuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 11 Dk önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 1 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 3 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler