The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı

03.07.2024 22:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo tarafından oyunculara sunulan The Legend of Zelda serisini hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Seri içerisinde bildiğiniz üzere kullanılan ikonik bir kılıç yer alıyor ancak bu kılıç şu anda gerçek hayata uyarlanmış bir şekilde karşımıza çıkıyor. Öyle ki İngiltere'de bir adam sokakta ikonik Zelda kılıcıyla dolanırken tutuklanıyor.
 
Master Sword sebebiyle dört ay hapis cezası yedi
 
 
 
Eurogamer tarafından bildirilene göre İngiltere'nin Nuneaton kentinde oturan Anthony Bray bu kılıçla beraber sokağa çıktı. Toplam uzunluğu 6 inç olan silah bildiğiniz üzere Master Sword olarak adlandırılıyor. Replika bir şekilde oluşturulan kılıcın bir kılıfı bulunuyor ve düğmeye basınca kılıç kılıfından ayrılıyor.
 
Anthony Bray taşıdığı bu kılıç sebebiyle polislerin odak noktası haline geliyor ve sorgulanmasına sebep oluyor. Sorgu esnasında Bray bu kılıcın tamamen replika olduğunu ve stres atmak amacıyla elinde taşıdığını belirtiyor. İnternet üzerinden sipariş üzerine gelen bu kılıç polisler tarafından “başkalarına zarar verebilecek keskin uçlu bir nesne” nitelendirliyor. Durum böyle olunca ceza alması kaçınılmaz oluyor.
 
48 yaşındaki Anthony Bray, 4 aylık hapis cezasının yanı sıra 154 İngiliz Sterlin'i tutarında para cezasına çarptırılmış durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beklenen Oyun Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 9 Dk önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 6 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 6 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler