The Witcher Nefret Çağı Romanı 14 Mart'ta Çıkıyor

07.03.2018 20:09 Gazali Çetinkaya

   Pegasus Yayınları, The Witcher Nefret Çağı (Time of Contempt) romanının 14 Mart'ta raflardaki yerini alacağını duyurdu.
 
   Time of Contempt, The Witcher serisinin Türkçeye çevrilen dördüncü romanı ve ilk üç roman Last Wish (kısa hikaye koleksiyonu), Sword of Destiny (kısa hikaye koleksiyonu) ve Blood of Elves (The Witcher destanı romanlarının başlangıcı) şu anda Türkçe olarak bulunmakta. 14 Mart'ta dört romanın bulunacağı özel kutulu set de satışa sunulacak.
 
   Time of Contempt detayları: 
 
Özgün Adı: Czas Pogardy
Çeviri: Regaip Minareci
Tür: Fantastik Roman
Sayfa: 448
Satış Tarihi: 14 Mart
İncelemek ve ön sipariş vermek için: https://buff.ly/2FqxNw0
 

Rivyalı Geralt, kendisini büyücülerin karşısında ve korkunç bir savaşın ortasında buluyor.

“Yapamam... Onu yazgısına teslim edemem. Yapayalnız o şimdi... Oysa hiç yalnız kalmamalı, Dandelion. Sen bunu anlayamazsın. Kimse anlayamaz ama ben anlıyorum. Eğer yalnız kalırsa, bir zamanlar... Bir zamanlar benim başıma gelenleri o da yaşayacak... Sen bunu anlayamazsın…”

Nilfgaard İmparatoru Emhyr var Emreis harekete geçmek üzere. Tek bir hamleyle Kuzey Krallıkları’nı parçalamak, önüne çıkmak talihsizliğine düşen herkesi öldürmek veya esir almak istiyor. Geçmişte Sodden Tepesi’nde büyücüler yüzünden yenilen Nilfgaard İmparatoru bu sefer zaferle arasına hiç kimsenin giremeyeceğinden emin.

İnsanların ve devletlerin çıkar savaşlarına kesinlikle bulaşmamayı ve daima tarafsız kalmayı seçen Rivyalı Geralt bu sefer çok zor bir karar vermek zorundadır. Kehanetlerde bahsedilen, tüm dünyayı değiştirmeye yazgılı çocuk onun kendi kızı gibi sevdiği Ciri’dir. Ve Ciri’yi korumak için Geralt’ın yapmayacağı şey yoktur. Nihayet bir taraf seçmek ve canını hiçe saymak dâhil.

 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 6 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 7 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 8 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 9 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler