Tomb Raider: Definitive Edition PS4'te 60 FPS

Definitive Edition oyunun görsellik konusunda en üst seviyede olacağı sürüm
23.01.2014 09:29 Alkan Adakaner

 
    Daha önce Crystal Dynamics yetkilileri Tomb Raider: Definitive Edition'ın her iki konsolda da 30 fps'de çalışacağını söylemişlerdi. Anlaşılan bu durumda bir değişim yaşanmış; oyunun Playstation 4 sürümünün fps oranı daha yüksek olacak gibi görünüyor.
 
    Gamesradar'ın canlı yayınında konuşan yapımcı Scott Amos her iki sürümle ilgili detaylı açıklamalarda bulundu. Geliştiriciye göre ilk baştan itibaren kendilerinin amacı Tomb Raider: Definitive Edition'ın minimum 30 fps'de çalışmasıymış.
 
    Amos, oyunun Playstation 4 sürümünün 1080p ve 60 fps'de çalıştığını onayladı. Oyunun Xbox One sürümü de 1080p olmasına karşın genel olarak 30 fps'de çalışıyormuş. Bazı detaylı olmayan yerlerde fps oranı 45 civarındaymış.
 
    Bu arada oyunun Playstation 4 sürümünün 60 fps olduğu vurgulanmasına rağmen çok yoğun sahnelerde fps oranının biraz düşmesi de mümkünmüş. Herşeye rağmen geliştiriciler oldukça iyi bir iş çıkardıklarını söylüyorlar.

     Aslında burada dikkat edilmesi gereken nokta normal şartlarda Playstation 4 sürümünün 60 fps'de çalışmasına karşın Xbox One sürümünün 30 fps'de çalışması.
      

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler