Tomb Raider Hayranları Bu Xbox 360'a Bayılacak

05.10.2011 23:15 Alkan Adakaner

 
 
      Tomb Raider'ın yen macerasına yönelik şu ana kadar yayınlanan video ve bilgiler sizi heyecanlandırdı öyle değil mi? Lara Croft'un gençlik dönemini anlatan bu oyun gerçekten de heyecanlanmaya değer bir yapım olacak gibi görünüyor.
 
      Eğer bu oyunu büyük bir merakla bekliyorsanız bu haberimiz bir yandan çok hoşunuza giderken, diğer yandan da hoşunuza gitmeyecek; çünkü yukarıda gördüğünüz Tomb Raider temalı Xbox 360 sadece yarışma sonucunda serinin hayranlarına veriliyor ve ülkemize de bu ürünü yollayacaklarını sanmıyoruz.
 
      Tomb Raider'ın facebook sayfasına, Twitter adresine ve geliştiricinin pod cast'inde sorulan 3 soruya doğru yanıt veren kişilere 6-7 hafta içinde bu harika Xbox 360 gönderilecekmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler