Tomb Raider İçin Hayatta Kalma Rehberi

18.12.2012 13:02 Gökhan Yılmaz

  
     Lara Croft'ın yeni macerasında hayatta kalmak için neler yapabildiğini anlatan yeni bir video serisi başladı. Guide to Survival ismindeki serinin ilk bölümünde oyundaki temek sistemlere ve silahlara değiniliyor.
 
     Base Camp'de oyunda kazanmış olduğumuz XP'leri kullanarak yeni silahlar, yetenekler ve araçlar açabiliyoruz. Örneğin yeterli XP ile Skill Point kazanıyor ve bunu çatışmalarda işimize yarayacak bir yetenek karşılığında harcayabiliyoruz.
 
     Adanın etrafında hurda ve benzeri şeyleri toplayarak silahlarımızı ve araçlarımızı geliştirebiliyoruz: Fakat bu hurdalar çeşitli tuzaklarla donatılmış olabiliyor.
 
    Son olarak da oyuncuyu ödüllendiren bulmaca öğelerine değinilmiş. Ateş, su ve rüzgar gerçeğe uygun davranarak oyun içerisinde çözmemiz gereken bulmacaların bir parçası haline gelmiş. Bunlara dikkat ederek ve doğru şekilde kullanarak yolumuza devam edebiliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler