Tomb Raider İçin Hikaye DLC'si Yok

20.01.2014 10:15 Samet Basri Taşlı


     2013 yılının başarılı oyunlarından biri olan Tomb Raider için açıklama yapan Crystal Dynamics, oyuna yeni bir hikaye odaklı DLC gelmeyeceğini onayladı. Şu an için takım sadece Definitive Edition ve henüz duyurulmamış olan devam oyunu için çalışıyor.
 
     Yapımcı Scot Amos "Tomb Raider hikayesi 2013 yılında kaldı. Bizim istediğimiz buydu. Dünyayı ve hikayeyi tam istediğimiz yere getirdik. Şimdi ise takımımızı yeni hikayeye hazırlıyoruz, devamına. Biz yeni ve büyük bir hikaye istiyoruz, bir sürü küçük hikaye değil." açıklamasını yaptı.
 
     28 Ocak 2014 tarihinde, yeni nesile çıkacak olan Tomb Raider: Definitive Edition United Front Games ve Crystal Dynamics tarafından hazırlanıyor. Dağımtıcılığını ise Square Enix yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler