Tomb Raider'ın E3 Videosu + Çıkış Tarihi

01.06.2012 10:23 Levent Polater

 
    Lara Croft'un yeni macerası için nefesler tutuldu. Yeni nesil Tomb Raider için E3'e özel hazırlanan oynanış videosu yayınlandı ve net çıkış tarihi dünyayla paylaşıldı.
 
    Yeni yayınlanan oynanış videosunun yarısı geçen sene gösterilen demoyla bire bir gidiyor. İkinci yarı ise Lara'yı gemi harabeleri arasında bir grup düşman ile mücadele ederken görüyoruz. Grafiksel ve sunum olarak oldukça iç açıcı görünen oyun, bu videosuyla yine mest edecek kuvvete sahip.
 
    Oyunun çıkış tarihi olarak ise 5 Mart, 2013 gösterildi. Bu çıkış tarihi, tüm dünyaya PS3, Xbox 360 ve PC için geçerli. Oyun için Pazartesi günü düzenlenecek Microsoft basın konferansında yeni bir sunum daha gerçekleşecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler