Tomb Raider'ın Geliştiricisinin Yeni Projesi Var

Crystal Dynamics'in öncelikle yeni Tomb Raider oyununa odaklanmasını istiyoruz
06.07.2011 14:56 Alkan Adakaner


     Legacy of Kain serisinin yanı sıra son dönemlerde Tomb Raider oyunlarına da el atmıştı. Özellikle Tomb Raider serisine reset atacaklarını yeni oyunlarını merakla bekleyen çok büyük bir kitle var. Şimdi bu firma tamamen yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.
 
    Crystal Dynamics başkanı Darrell Gallagher'ın açıklamasına göre yeni oyun üzerinde çalışmaya kısa bir süre önce başlamışlar. Firmanın amacı son 6 yılda Tomb Raider'da elde ettikleri beceriyi, teknolojiyi daha doğrusu her şeyi yeni bir doğrultuda kullanmakmış.

    Stüdyo şu an için yeni proje ile ilgili herhangi bir açıklama yapamayacağını söylüyor. Muhtemelen bu yeni oyun da Tomb Raider ile benzer türde olacak. Zaten Crystal Dynamics de bu türe bir hayli düşkün bir firma.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler