Ubisoft Oyunlarının Çıkış Tarihleri

29.06.2010 18:34 Ersin Kılıç


 
     Ubisoft bugün yaptığı bir açıklama ile bu sene içerisinde çıkacak olan önemli oyunlarının çıkış tarihlerini ve dönemlerini paylaştı.
 
     Bu açıklamada ilk dikkat çeken nokta ise geçtiğimiz ay PC ve Xbox 360 çıkışını yapmış olan Splinter Cell: Conviction'un Mac platformu için çıkış tarihi oluyor. Ubisoft'un açıklamasına göre SC: Conviction 19 Ekim'de Mac çıkışını yapacak.
 
     Kaykay oyunlarına bir alternatif olması beklenen ve geçtiğimiz ay sonunda duyurusu yapılan Shaun White Skateboarding'in çıkış tarihi ise 1 Ekim olarak verildi. Oyunun PS3 ve Xbox 360 dışında Wii içinde geliştirildiğini hatırlatalım.
 
      Çılgın tavşanların zaman yolculuğuna şahitlik edeceğimiz Rayman Raving Rabbids: Travel in Time ise 12 Kasım'da Nintendo Wii'ye özel olarak çıkacak.
 
     Multiplayer özellikleri ile büyük bir merakla beklenen Assassin's Creed: Brotherhood'un çıkış tarihi ise 19 Kasım olarak bir kez daha belirtilmiş.
 
     Driver: San Francisco, HAWX 2, Michael Jackson: The Game ve Kinect için geliştirilen Your Shape: Fitness Evolved'in 4.çeyrek çıkış tarihi gösterildiği bu açıklamada Ghost Recon: Future Soldiers'in ise 2011'e sarkacağı belirtildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Platformlar: PC XBOX 360 Mobil Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler