Ubisoft: Watch Dogs En Yoğun Şehir Atmosferine Sahip Açık Dünya Oyun Olacak

15.03.2014 10:47 Alkan Adakaner


     Watch Dogs'un haritasının Grand Theft Auto V'teki kadar büyük olmayacağı zaten geliştiriciler tarafından daha önce açıklanmıştı. Ubisoft'tan Jonathan Morin haritanın büyüklüğü konusunda iddialı olmadıklarını, buna karşın yoğunluk ve derinlik konusunda çok iddialı olduklarını söylüyor:
 
     "Haritanın büyüklüğünü pek önemsemedik. Daha önce açık dünya oyunlar yaptım ve kişisel olarak büyüklüğün bir tuzak olabileceğini düşünüyorum. Tıpkı diğer mekanikler ve içerikler gibi sadece ihtiyacınız olan şeyleri yaratmak istersiniz. Sadece yapmak için bir şeyleri yapmak istemezsiniz.
 
    "Büyüklük sadece ihtiyaç duyduğunuzda önemlidir. Örneğin GTA V yoğun bir dünyaya sahip ve oyunda jetler var. O nedenle haritanın çok büyük olması meşru görülebilir. Biz ise fazla derin olmasına odaklandık, bir barikatta 20 dakikalık bir oynanış istedik. Yani derinliğe daha fazla odaklandık ve daha geniş haritanın olmamasının sorun çıkarmayacağını düşündük. Oyun oldukça yoğun, Şikago şehri de aynı şekilde yoğun; ama şimdiye kadarki en büyük açık dünya oyunu beklemeyin. Kendinizi şu ana kadarki en yoğun açık dünya oyunu görmeye hazırlayın."
 
     Watch Dogs'un uzun bir ertelemenin ardından 27 Mayıs'ta PC, Xbox 360, PS3, Xbox One ve Playstation 4 için piyasaya çıkacağını belirtelim. Oyunun Wii U sürümü daha sonraki bir tarihte raflardaki yerini alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler