Ubisoft: "Watch Dogs, Wii U için Geliştirdiğimiz Yetişkinlere Özel Son Oyundu"

19.08.2014 11:31 Alkan Adakaner

 
    Ubisoft'un ilk aşamada Wii U'nun en büyük destekçilerinden biri olmasına karşın son dönemlerde bu konsola desteğini çektiğini görüyoruz. Ubisoft'un patronu Yves Guillemott'ın açıklamasına göre artık Wii U için "M" damgalı yani yetişkinlere özel oyunlar hazırlanmayacak.

   Guillemott; Wii U oyuncularının Assassin's Creed ve Watch Dogs gibi oyunları satın almadıklarını, o nedenle artık yetişkin damgalı oyunlar yerine Just Dance gibi genel kitleye hitap eden oyunlarla Wii U'da boy göstereceklerini söyledi. Yani Watch Dogs firmanın yetişkin damgalı son Wii U oyunu olacak.
 
    Hatırlarsanız aynı yetkili daha önceki bir açıklamasında Ubisoft'un şu an Wii U için henüz duyurulmamış, ama yapımı tamamlanmış bir oyunu olduğunu, bu oyunu duyurup piyasaya sürmek için konsolun daha fazla satmasını beklediklerini açıklamıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler