Ubisoft: Watch Dogs'un Grafiklerinde Gerileme Yok

28.09.2013 10:12 Alkan Adakaner


    Son dönemlerde bazı oyunların ilk gösterilen videoları ve piyasaya çıkan hallerinin aynı görsel kalitede olmadığı ile ilgili şikayetlerle sık sık karşılaşıyoruz. Özellikle Alien Colonial Marines bu konuda tam anlamıyla çığır açmıştı.
 
    Watch Dogs'un yaratıcı yönetmeni Jonathan Morin'in açıklamalarına göre ise kendi oyunlarının grafiklerinde gerileme değil, aksine ilerleme var.

    "Kalitede herhangi bir düşüş yok; özellikle de yeni nesil sürümlerde. Aslında tam tersi bir durum mevcut. E3 2012'de gösterdiğimiz çok sayıda beğenilen şey aslında oyunun şuanki halinden daha iyi değil. Bu durumu özellikle detaylarda görebilirsiniz. Yani hayır, kalitede herhangi bir düşüş yok"

     Son günlerde Ryse: Son of Rome'daki düşüşler konuşulurken, GTA V'in de ilk tanıtım videolarıyla aynı kalitede olmadığını belirtenler de var. Bakalım Watch Dogs gerçekten de aynı kalitede karşımıza çıkacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler