Ubisoft: "Wii U Şu an En Yenilikçi Sistem"

Kafa koparmaya hazır olun!
19.09.2012 18:47 Alkan Adakaner


      Wii U'nun tablet kontrolcüsü ile Nintendo oyunculara farklı bir deneyim yaşatma amacında. Tabi bu farklı deneyim oyuncuların yanında geliştiricilerin de dikkatini çekiyor. Ubisoft da Wii U'ya özel olarak duyurduğu ZombiU ile bu yenilikçi kontrol sistemini en başarılı şekilde kullanacak firmalardan bir tanesi.
 
     Şu an Wii U'nun en çok merak edilen oyunlarından biri olan ZombiU'nun geliştirici ekibinden Jean-Phillipe Caro (ki kendisi ZombiU'nun yaratıcısı diyebiliriz) Wii U'nun tablet kontrolcüsüne övgüler yağdırdı. Caro'nun sözleri şu şekilde:
 
     "Bence en yenilikçi konsol ile (Wii U) yepyeni-taze bir şeyler yapıyoruz. Wii U şu an için yeryüzündeki en yenilikçi sistem. Biz kendi adımıza büyük buluşlar yapmak zorunda değildik; çünkü yenilik konsolun kendisindeydi ve bizim işimiz kolaydı."
 
     Gerçekten de ZombiU'yu incelediğimizde daha önce yaşanmamış bir kontrol deneyimi sunduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bakalım bu kontrol sistemi ilerleyen dönemlerde daha fazla geliştiricinin ilgisini çekecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombi (Zombi U) Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6'nın Tanıtım Fragmanı 200 Milyon Görüntülenmeye Ulaştı! 1 Saat önce The Outlast Trials'ın Yeni Güncellemesi Neleri İçeriyor? İşte Detaylar 4 Saat önce Söylenti: Crash Bandicoot 5 Sessiz Sedasız İptal Edildi! 5 Saat önce Disney'in 1 TB Boyutundaki Veriyi Hackerlara Kaptırdığı Bildirildi 6 Saat önce Astro Bot'un Yeni Oyunu İlk Başta Açık Dünya Olarak Düşünülmüş 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler