Watch Dogs Ertelendi!

15.10.2013 20:00 Samet Konuksal


    Sahip olduğu konseptiyle ve oynanış tarzıyla daha ilk videosuyla bile çoğu kişiyi kendisine çeken Watch Dogs'u bekleyenler oyunun Kasım ayındaki çıkışına gün sayarken, Ubisoft'tan şok edici bir haber geldi. Watch Dogs ertelendi!
 
    Yapılan açıklamalara göre normalde 21 Kasım'da çıkması beklenen Watch Dogs, PC, PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One ve Wii U için 2014 yılının ilkbahar döneminde çıkacak. Oyunun yeni çıkış tarihi henüz belli olmasa da, Ubisoft'un finansal yıllarıyla ilgili olan bir gerekçeden dolayı Watch Dogs'u 1 Nisan tarihinden sonraki döneminde piyasada göreceğiz.
 
    Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda Ubisoft ekibi, erteleme yapmamak için çalıştıklarını, fakat çıkış dönemine yaklaştıkça ters giden şeylerin arttığını söyledi. Yayınlanan yazıda, "Bu tip şeyleri yaşadıkça daha fazla zamana ihtiyacımızın olduğunu anladık. Size en kaliteli Watch Dogs'u sunabilmek için buna ihtiyacımız vardı." cümleleri yer aldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 72 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler