Watch Dogs'un DedSec Paket İçeriği Belli Oldu

11.09.2013 17:05 Ersin Kılıç


     Ubisoft'un önümüzdeki dönemde çıkacak olan en iddialı oyunlarından biri olan Watch Dogs'un DedSec isimli özel kolleksiyon paketi yayınlanan yeni bir video ile tanıtıldı.
 
     Kolleksiyonerlerin gözlerini kamaştırabilecek olan bu paketin içeriğine baktığımızda ilk dikkatimizi çeken tabi ki 23 cm'lik yüksekliği ile Aiden Pearce aksiyon figürü oluyor. Bu figür dışında oyunun çizimlerine yer verilen sanatsal kitap, 4 adet AR kartı, metal kutu, 3 adet rozet, oyunun müzik albümü ve Chicago haritası yer alıyor. Tabi bu özel ürünler dışında oyun içerisinde kullanabileceğimiz özel içeriklere de yer verilmiş.
 
     Avrupa, Asya, orta Doğu, Avusturalya ve Yeni Zelanda bölgesinde satışa çıkacak olan bu paketin videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler