Yarışma: The Crew: Wild Run Betası İçin 25 Tane Kod Dağıtıyoruz

15.10.2015 19:59 bolumsonucanavari.com BSC


    Açık dünya oynanışıyla beraber dikkatleri üzerine çeken The Crew'ün ilk büyük çaplı eklenti paketi Wild Run oyun için birçok yeni özelliği beraberinde getirecek. The Crew'ün grafiklerini de güçlendirecek olan ek paket için PC üzerinde bir beta etkinliği düzenleniyor. Biz de bu etkinliğe katılmak isteyenlere 25 tane kod dağıtıyoruz.
 
    Yarışmaya dahil olmak için öncelikle hem Facebook sayfamızı, hem de buradaki Facebook gönderisini beğenmeniz gerekiyor. Daha sonrasında ise aşağıda sormuş olduğumuz sorunun cevabını adınız ve soyadınızla beraber yarisma@bolumsonucanavari.com adresine göndermelisiniz. Gönderilen mailler arasından seçeceğimiz hem doğru cevabı veren, hem de Facebook'taki şartları yerine getiren 25 takipçimize Wild Run beta kodu vereceğiz.
 
Soru: The Crew: Wild Run'la beraber oyuna eklenecek yeni araç çeşitlerinden bir tanesini yazınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Crew Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6'nın Tanıtım Fragmanı 200 Milyon Görüntülenmeye Ulaştı! 1 Saat önce The Outlast Trials'ın Yeni Güncellemesi Neleri İçeriyor? İşte Detaylar 4 Saat önce Söylenti: Crash Bandicoot 5 Sessiz Sedasız İptal Edildi! 5 Saat önce Disney'in 1 TB Boyutundaki Veriyi Hackerlara Kaptırdığı Bildirildi 6 Saat önce Astro Bot'un Yeni Oyunu İlk Başta Açık Dünya Olarak Düşünülmüş 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler